

Rihanna w sklepie spożywczym
Co Rihanna może robić w osiedlowym spożywczaku? Jak to co! To co zwykle – świetnie wyglądać i udowadniać, że prezentuje się doskonale w każdym otoczeniu.
Co Rihanna może robić w osiedlowym spożywczaku? Jak to co! To co zwykle – świetnie wyglądać i udowadniać, że prezentuje się doskonale w każdym otoczeniu.
Aktor przysłał dziennikarzom pracującym w Białym Domu ekspres do kawy. Co napisał w dołączonym liściku?
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia gościmy Joannę Lewicką autorkę bloga Cakes & Coffee. Smak szarlotki to według niej wyznacznik jakości każdej kawiarni. Naleśnikami, omletami i słodkimi placuszkami można skraść jej serce. Poznajcie posiadaczkę tytułu Chefa KUKBUK’a!
Sięgasz po nie z apetytem każdego dnia, ale czy rzeczywiście wiesz o nich wszystko? Poznaj kilka zaskakujących ciekawostek o popularnych produktach spożywczych.
Wyczekiwany jak co roku przewodnik Michelin miał swoją premierę w poniedziałkowy wieczór, gdzie odbyła się jego oficjalna prezentacja. Dwóm polskim restauracjom udało się utrzymać gwiazdki – Atelier Amaro i Senses. Jest to jedno z najważniejszych wyróżnień, które stanowi o prestiżu i znakomitym jedzeniu serwowanym w lokalu.
Nowe prowadzące, nowe wnętrze i nowi uczestnicy. Już 6 marca na antenę TVP 2 wraca najsłodsze telewizyjne kulinarne show - „ Bake Off - Ale ciacho!”. Co nas czeka w drugim sezonie?
Gotować uczył się sam. Z wykształcenia jest pedagogiem, z zamiłowania kucharzem. Szanuje polską kuchnię i lubi prostotę na talerzu. Przed Wami Andrzej Polan.
Ziemniaki to warzywa uwielbiane przez Polaków. Gotowane, pieczone, smażone – mają wiele postaci. Można z nich także przygotować wyjątkowe dodatki do obiadu – sprężyste kluski śląskie, kształtne kopytka i apetyczne pyzy są uwielbiane przez dorosłych i dzieci. Jak je podać w nietypowy sposób?
Nowalijki to pierwszy zwiastun wiosny w kuchni. Chrupiące i świeże warzywa sprawiają, że na naszym talerzu zaczynają pojawiać się kolorowe dania. Dlatego dla fanów świeżych warzyw Hochland stworzyło dwa wyjątkowe smaki serków: ze szpinakiem i czosnkiem oraz z rzodkiewkami.
Popularne przysłowie mówi: „W marcu jak w garncu”. Jest to miesiąc pełen niespodzianek i zmiennej pogody. W tym miesiącu Wy również zaskoczcie domowników pysznościami, wychodzącymi z waszych kuchni! Niech zrobi się słodko, domowo i uroczyście! Sprawdźcie, jakie dania wyróżniamy w marcu!