Chcesz wiedzieć co słychać i co dobrego można skosztować w kulinarnym świecie? Informujemy o aktualnościach i najświeższych wiadomościach ze świata kulinariów.

Recenzujemy programy, książki kulinarne. Podpowiadamy po jakie nowości w sklepach, na bazarkach warto sięgnąć. Sprawdzamy gdzie dobrze karmią „na mieście” nie tylko w Warszawie, Gdańsku czy Poznaniu.

Przeprowadzamy wywiady z blogerami kulinarnymi, którzy serwują pyszne dania i dzielą się z nami swoimi przepisami.

Z naszą pomocą dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Najświeższe informacje kulinarne, ciekawostki, przepisy z Polski i ze świata tylko u nas!
Mały Wspaniały - nowy ekspres Tassimo Vivy!
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Wyposażenie i AGD

Mały Wspaniały - nowy ekspres Tassimo Vivy!

Jeśli marzysz, by w swej kuchni codziennie przygotowywać kawę jak z prawdziwej kawiarni, gorącą czekoladę rodem z pijalni czy aromatyczną herbatę jak z pogawędki u angielskiej królowej, ten ekspres jest właśnie dla Ciebie!

Zapiekanka z kapusty
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Gwiazda w kuchni

Zapiekanka z kapusty

Robert Sowa zdradza przepis na zapiekankę z kapusty, mięsem mielonym i żurawiną. Proste i pożywne danie na chłoniejsze dni.

Tort bezowy krok po kroku [film]
  • 5
zozolek zozolek | Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244
Słodkie piątki

Tort bezowy krok po kroku [film]

Tort bezowy to prosty, smaczny i efektowny deser, który z łatwością przygotujesz w domu. Nie wierzysz? Zobacz film, który udowadnia, że przygotowanie tortu bezowego jest łatwe i przyjemne. Przekonaj się i zobacz, jak bez trudu zrobić pyszny tort bezowy z bitą śmietaną, serkiem mascarpone i owocami.

Na ostrzu noża - Konrad Birek
  • 1
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Na ostrzu noża

Na ostrzu noża - Konrad Birek

Dzisiaj na nasze pytania odpowiada Konrad Birek, szef kuchni restauracji Sowa & Przyjaciele. Zobaczcie co przyrządził ze składników zaproponowanych przez jaNinę!