redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Deser czekoladowy z płynną czekoladą i tymiankiem
Aromat tymianku i mocny czekoladowy smak w jednym deserze? Jak go zrobić dowiecie się z magazynu Akademii Smaku Siemens!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Aromat tymianku i mocny czekoladowy smak w jednym deserze? Jak go zrobić dowiecie się z magazynu Akademii Smaku Siemens!
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Odkryj rewelacyjną kaszę mannę na słodko. Zrób bliskim słodką niespodziankę! W cyklu Słodkie piątki przygotowałam dla Was szybki, smaczny i zdrowy deser z kaszy manny i karmelizowanych jabłek. Zapraszam do wypróbowania mojego przepisu.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Ewa Jarosz, autorka bloga Dietetyk w Stolicy.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Zobacz wywiad ze znawcą i pasjonatem kuchni karaibskiej Jonathanem Phangiem, który opowiada o karaibskich przysmakach, urokach podróżowania Orient Expressem, zdradza także przepis na Cassava pone.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Już w najbliższą sobotę, 8 marca, w Galerii Mokotów pojawią się znani mężczyźni, którzy wcielą się w role kucharzy!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zioła i przyprawy nie tylko dodają aromatu, ale mają też właściwości zdrowotne. Anna Krasucka - specjalistka żywieniowa zdradza tajniki łączenia przypraw i ziół.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Krewetki, przegrzebki, ośmiornica i kalmary - zobaczcie jak szef kuchni restauracji Venti-tre Marcin Suchenek robi sałatkę z owoców morza z chrupkim pieczywem.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Szef kuchni Robert Sowa zdradza swój przepis na doskonałe skrzydełka na ostro w marynacie z chili.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Nowe blendery ręczne firmy Philips łączą w sobie moc 650W, technologię ProMix i funkcję turbo dla uzyskania idealnie zmiksowanych potraw. Przygotowanie doskonałych zup czy koktajli nigdy nie było tak proste i szybkie!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Konrad Birek podpowiada, aby dla najlepszego efektu najpierw przyprawy uprażyć na suchej patelni – dowiedz się więcej i poznaj inne triki szefa kuchni Akademii Smaku Siemens!