

Lekka kuchnia – jak gotować zdrowo i smacznie?
Poznajcie wypróbowane przepisy na lekkie potrawy przetestowane przez nas na warsztatach kulinarnych z Fit&Easy, Bosch oraz Borges.
Poznajcie wypróbowane przepisy na lekkie potrawy przetestowane przez nas na warsztatach kulinarnych z Fit&Easy, Bosch oraz Borges.
W eleganckiej, białej, drewnianej skrzynce znajdziesz wyjątkowe produkty przygotowane przez szefów kuchni, prowadzących zajęcia w CookUp, m. in. żurawinową konfiturę z tymiankiem i cynamonem Pawła Kibarta czy karmel tymiankowy Dominiki Krzemińskiej.
Specjalnie dla Was przygotowałam filmik, na którym robię domowe faworki.
Szóste warsztaty i konkurs „ Dzień z Podravką” tym razem gościły w Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Legnicy.
Specjalnie dla Was przygotowaliśmy darmowe wydanie specjalne. Zobacz nasze propozycje na świąteczne potrawy. W magazynie znajdziecie również przepisy użytkowników.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Anna Witkiewicz, autorka pełnego pysznych przepisów i pięknych zdjęć bloga Everyday Flavours.
Charakterystyka i zastosowanie mąki: tortowej, krupczatki, chlebowej, razowej, orkiszowej, żytniej, sojowej, gryczanej oraz kukurydzianej.
Zobacz jak uzyskuje się mąkę i co oznacza typ mąki?
Gok Wan w książce "Kuchnia chińska według Goka" odkrywa przed nami tajniki kuchni chińskiej.
Galeria Mokotów zaprasza na pierwsze spotkanie Akademii Kulinarnej. Warsztaty poprowadzi Michel Moran.