Chcesz wiedzieć co słychać i co dobrego można skosztować w kulinarnym świecie? Informujemy o aktualnościach i najświeższych wiadomościach ze świata kulinariów.

Recenzujemy programy, książki kulinarne. Podpowiadamy po jakie nowości w sklepach, na bazarkach warto sięgnąć. Sprawdzamy gdzie dobrze karmią „na mieście” nie tylko w Warszawie, Gdańsku czy Poznaniu.

Przeprowadzamy wywiady z blogerami kulinarnymi, którzy serwują pyszne dania i dzielą się z nami swoimi przepisami.

Z naszą pomocą dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Najświeższe informacje kulinarne, ciekawostki, przepisy z Polski i ze świata tylko u nas!
Świąteczna skrzynka CookUp
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Wydarzenia

Świąteczna skrzynka CookUp

W eleganckiej, białej, drewnianej skrzynce znajdziesz wyjątkowe produkty przygotowane przez szefów kuchni, prowadzących zajęcia w CookUp, m. in. żurawinową konfiturę z tymiankiem i cynamonem Pawła Kibarta czy karmel tymiankowy Dominiki Krzemińskiej.

Przejrzyj Wydanie Specjalne
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

Przejrzyj Wydanie Specjalne

Specjalnie dla Was przygotowaliśmy darmowe wydanie specjalne. Zobacz nasze propozycje na świąteczne potrawy. W magazynie znajdziecie również przepisy użytkowników.

Rodzaje i zastosowanie mąki
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Smaczki

Rodzaje i zastosowanie mąki

Charakterystyka i zastosowanie mąki: tortowej, krupczatki, chlebowej, razowej, orkiszowej, żytniej, sojowej, gryczanej oraz kukurydzianej.