

Skarby z różnych stron Polski
Zobacz najbardziej znane, regionalne produkty Polski. Poznaj przepisy z wykorzystaniem: oscypka, wiśni, kiełbasy, sera, miodu pitnego oraz jabłek.
Zobacz najbardziej znane, regionalne produkty Polski. Poznaj przepisy z wykorzystaniem: oscypka, wiśni, kiełbasy, sera, miodu pitnego oraz jabłek.
W katalogu nagród Gotujmy z Nagrodami znajdziecie nowe nagrody - zestawy mis, pojemników na żywność oraz wirówki do sałaty.
W cyklu Słodkie piątki zapraszam Was do wspólnego przygotowania ciasta czekoladowego z serem. Zobacz przepis krok po kroku na ciasto czekoladowe z serem.
Przeczytaj magazyn Akademii Smaku Siemens poświęcony fotografowaniu jedzenia i samemu wprowadź w życie rady profesjonalisty - fotografa i grafika Leszka Szurkowskiego!
Wypróbujcie przepis szefa kuchni Konrada Birka na pieczonego łososia podanego na nietypowym, ale bardzo smacznym sosie ogórkowym.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Asia, autorka bloga Biedronka w Kuchni. Zapraszamy do lektury!
W Galerii Mokotów Michel Moran poprowadzi w Alei Smaków Akademię Kulinarną, w ramach której pierwsze spotkanie odbędzie się już w sobotę 16 listopada 2013 r.
Poznajcie pyszny przepis na sałatkę Konrada Birka - z plastrami pieczonej polędwicy wołowej i sosem miodowo-balsamicznym.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Ewa Mróz, autorka bloga fully flavoured.
Nie tylko Warszawa jada gęsinę - 8 listopada 2013 roku rusza V edycja akcji „Gęsina na Świętego Marcina” organizowanej przez międzynarodową organizację Slow Food, która jako swój główny cel stawia „ochronę prawa do smaku”.