

Wakacyjne podróże kulinarne: Francja
Na jeden dzień przenieś się do światowej stolicy haute cuisine i ojczyzny najsłynniejszych kucharzy, nie ruszając się z domu! Francja czeka!
Na jeden dzień przenieś się do światowej stolicy haute cuisine i ojczyzny najsłynniejszych kucharzy, nie ruszając się z domu! Francja czeka!
Polecamy wywiad z wybitną kucharką, autorką wielu książek. Ciasto na pierogi z jajkiem czy bez? Pączki należy smażyć tylko na smalcu?
Zobacz jak zrobić krok po kroku tort czekoladowy z malinami i domową nalewką.
Dzisiaj Nowy Jork, jutro cały świat! Cronut, czyli pączko-croissant toczy się powoli w naszym kierunku. Jesteście gotowi?
Dzisiaj w Blogerze Tygodnia na nasze pytania odpowiada Gosia, autorka bloga Tapas de Colores.
Warto przeżyć przygodę z kuchnią wegetariańską - dla zdrowia, ale i dla smaku! Robert Sowa poleca przepis na pieczoną cukinię faszerowaną kaszą.
Brzoskwinie pod chrupiącą kołderką serwuje Katia Roman-Trzaska, właścicielka szkoły gotowania dla małych dzieci Little Chef.
Kontrowersyjny podróżnik opowiada o niecodziennych potrawach, ulubionych smakach i kiszonym ogniu!
Szef kuchni Robert Sowa poleca prostą i efektowną sałatkę z gruszką i koprem włoskim.
Z radością informujemy, że serwis Gotujmy.pl objął patronat nad książką Słodki jka miód, kawaśny jak cytryny.