

Na ostrzu noża - Marcin Suchenek
Dzisiaj w cyklu "Na ostrzu noża" przepytujemy Marcina Suchenka, szefa kuchni restauracji Venti-tre. Dzieli się on też z nami swoim przepisem na suflet czekoladowy.
Dzisiaj w cyklu "Na ostrzu noża" przepytujemy Marcina Suchenka, szefa kuchni restauracji Venti-tre. Dzieli się on też z nami swoim przepisem na suflet czekoladowy.
Dzisiaj w Blogerze Tygodnia na nasze pytania odpowiada Anna Łukasiewicz, autorka słodkiego bloga Piąta po południu.
Zobacz film jak zrobić domową bezę?
Ceniony szef kuchni Robert Sowa dzieli się z nami swoim przepisem na Owoce morza z makaronem ryżowym.
Zobacz na czym polega akcja promocyjna Zelmer - Czas na zdrową odmianę.
Jest miejsce, gdzie można poczuć się jak w bajce. Jest nim Manufaktura Cukierków. Możesz przyjść i ukręcić własnego lizaka.
O wegańskim mięsie opowiada Piotrek Jaworski i serwuje potrawy, w których można je wykorzystać.
Zobacz film jak zrobić krok po kroku tort śmietanowy z owocami oraz domową bezą.
W dniach 19 – 21 lipca w Warszawie po raz pierwszy odbędą się Targi Książki Kulinarnej. W jednym miejscu zbiorą się wydawcy książek dotyczących jedzenia i gotowania.
Katia Roman-Trzaska ze szkoły gotowania Little Chef tłumaczy trzylatkom, jak upiec tartę, a rodziców przekonuje, że warto gotować z maluchami.