Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Kuchnia portugalska
Co warto spróbować z portugalskiego stołu w czasie letnich wojaży?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Co warto spróbować z portugalskiego stołu w czasie letnich wojaży?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240The Sunday Times opublikował najciekawsze blogi kulinarne na świecie. Jest ich pięćdziesiąt. Wybieramy najciekawsze z nich.cz. III
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Tym razem nieco kontrowersyjne filmy o gotowaniu.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Naukowcy z Kanady poszukują wolontariuszy do… codziennego objadania się czekoladą!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729To dopiero ptyś... prawie metr szerokości, 60 litrów kremu... słodkie małe co nieco.
SoulWriter
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 12Herbata to element życia wielu z nas. Jednak czy wiecie jak wiele zdrowotnych wartości niesie ze sobą ten ziołowy napar? Jakie schorzenia warto nią leczyć? Jakie sekrety kryje?
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Zdaje się, że becherovka znajduje się w odwrocie, a coraz większą popularnością u naszych południowych sąsiadów cieszy się wino. I to przede wszystkim to z niższej półki.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147W ramach festiwalu Przemiany nad Wisłą w Centrum Nauki Kopernik uczestnicy będą mogli spróbować potraw kuchni molekularnej ale także miło spędzić czas podczas naukowego pikniku.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Porcja smakowitego kina, gdzie kuchnia i jedzenie jest wyjątkowo aromatyczne.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Chorizo, sos chilindron? Z sentymentem wspominamy jedzenie z wakacyjnych wypraw do Hiszpanii? Doprawmy swoje jedzenie słynną hiszpańską przyprawą.