redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzień Śliwki
Śliwki mają swoje święto! 23 września obchodzimy Dzień Śliwki. Te pyszne owoce warto jeść na surowo, dodawać do potraw oraz przygotowywać z nich przetwory.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Śliwki mają swoje święto! 23 września obchodzimy Dzień Śliwki. Te pyszne owoce warto jeść na surowo, dodawać do potraw oraz przygotowywać z nich przetwory.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Prawdopodobnie ciasta ze zdjęcia nie skojarzylibyście z tortem ślubnym - a jednak! Przeczytajcie, jak na przestrzeni wieków zmieniały się tradycje związane z najważniejszym deserem weselnym.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Po raz kolejny przekonacie się, że jedzenie wcale nie jest nudne. Wręcz przeciwnie - daje wiele artystycznych możliwości. Czy ktoś z Was chciałby zjeść Madonnę? Wszystko jest możliwe. Zapraszamy do oglądania naszej galerii!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Prezentujemy Wam kolejne 6 państw i ich jadalne, pysznie wyglądające flagi. Chcecie wiedzieć z czego słynie dany kraj? Obejrzyjcie kolejną część naszej galerii!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Proste produkty spożywcze, dzięki którym można osiągnąć tak niesamowite efekty wizualne. Jeśli nigdy w życiu nie przyszłoby Wam do głowy, że można zjeść... flagę - to obejrzycie naszą galerię!
Marika-
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 1, Artykułów: 54Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia gościmy Katarzynę Bartoszewską-Ponetę oraz Tomasza Ponetę, autorów bloga Plate of Joy. Sami o sobie mówią "szczęściarze", gdyż to czym zajmują się zawodowo jest jednocześnie ich pasją - czy można chcieć od życia więcej? Zachęcamy do przeczytania wywiadu!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Chcesz zachęcić swoje dzieci do jedzenia? Pokaż im, jak inspirujące i ciekawe może być spożywanie posiłków! Zapraszamy do obejrzenia galerii, w której zobaczycie jak wspaniałe postaci można wyczarować na talerzu.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Z najprostszych produktów spożywczych można zrobić właściwie wszystko. Dziś prezentujemy Wam galerię zdjęć znanych postaci ze świata polityki i muzyki wykonanych... z jedzenia. Zapraszamy do oglądania!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Wiśniówka to nalewka z wiśni na spirytusie. Aby uzyskać nalewkę z wiśni, najpierw musisz zrobić z nich sok. Zobacz jak krok po kroku zrobić nalewkę z wiśni, czyli popularną wiśniówkę!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Już po raz trzeci w Warszawie odbędą się Targi Książki Kulinarnej, które rozpoczną się 24 lipca i potrwają przez trzy dni. Na targach zaprezentują się wydawnictwa oferujące książki związane z gotowaniem oraz filozofią jedzenia.