Chcesz wiedzieć co słychać i co dobrego można skosztować w kulinarnym świecie? Informujemy o aktualnościach i najświeższych wiadomościach ze świata kulinariów.

Recenzujemy programy, książki kulinarne. Podpowiadamy po jakie nowości w sklepach, na bazarkach warto sięgnąć. Sprawdzamy gdzie dobrze karmią „na mieście” nie tylko w Warszawie, Gdańsku czy Poznaniu.

Przeprowadzamy wywiady z blogerami kulinarnymi, którzy serwują pyszne dania i dzielą się z nami swoimi przepisami.

Z naszą pomocą dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Najświeższe informacje kulinarne, ciekawostki, przepisy z Polski i ze świata tylko u nas!
200 wirtuali za poradę - zasady
  • 10
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

200 wirtuali za poradę - zasady

Droga społeczności gotujmy! Na pewno wiecie o tym, że oprócz przepisów, które są solą portalu możecie dodawać w gotujmy również porady. Dziękujemy za te, które dodaliście do tej pory - większość jest naprawdę ciekawa i bardzo pomocna! Zobacz zasady dodawania porad. Przeczytaj, zanim dodasz swoją poradę do serwisu.

Uczta dla zmysłów - kuchnia meksykańska
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

Uczta dla zmysłów - kuchnia meksykańska

Kuchnia meksykańska kusi bogactwem smaku i aromatu. To jedna z najbardziej zróżnicowanych kuchni. Słynie z pikantności, potrafi być jednak łagodna i delikatna. Jakie składniki i produkty są kwintesencją kuchni meksykańskiej? W jaki sposób przygotować pyszne dania z tego regionu, aby zachwycić rodzinę i przyjaciół?

Kategoria promowana - grudzień
  • 11
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

Kategoria promowana - grudzień

Od 1 do 31 grudnia dodatkowo promujemy - 10 punktami - przepisy zawierające w swoim składzie świeżą cykorię, brukselkę, buraki, brokuły, wieprzowinę i drób. Pamiętajcie, że zdobyte wirtuale możecie wymieniać na nagrody!

Bloger Tygodnia - Rogalik
  • 1
Magdalenaa Magdalenaa | Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 59
Bloger Tygodnia

Bloger Tygodnia - Rogalik

Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia gościmy Magdę Kozłowską, autorkę smacznego bloga o nazwie Rogalik. Gotowanie, blogowanie i wspólne celebrowanie posiłków sprawia jej wielką radość. Zachęcamy do przeczytania wywiadu!

Bloger Tygodnia - Gotowanie z Pasją
  • 1
Magdalenaa Magdalenaa | Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 59
Bloger Tygodnia

Bloger Tygodnia - Gotowanie z Pasją

Gotowanie z Pasją to blog kulinarny prowadzony w pełni i wyłącznie przez mężczyzn. Jego autorami są Paweł Łukasik - zajmujący się gotowaniem i tworzeniem nowych przepisów oraz Grzegorz Targosz - pasjonat fotografii, odpowiedzialny za wizualną stronę bloga. Zachęcamy do przeczytania wywiadu!

Wasa – jesienna historia
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Artykuły spożywcze

Wasa – jesienna historia

Pieczywo chrupkie Wasa, znane jest nie od dziś. Twórcy, prezentują nam historię tego produktu, aby przybliżyć nam ten słynny chlebek. Zapoznajcie się z jesienną historią Wasy. Zapraszamy!

Kiełbaski „Degustino”
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Artykuły spożywcze

Kiełbaski „Degustino”

Na polskim rynku pojawiły się kiełbaski „Degustino”. Te pełne mięsa i smaku, konfekcjonowane przysmaki produkuje Chrzanowska Manufaktura Wędlin. Wszystkie Degustino produkowane są wg domowych receptur, pasteryzowane jak weki od mamy i co ważne nie zawierają glutenu. Sprawdźcie, co oferuje nam producent.