Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Z jakim daniem Polacy jadą na olimpiadę?
Reprezentacja Polski juniorów na Kulinarnych Igrzyskach Olimpijskich w Erfurcie 2012 zaprezentowała swoje danie konkursowe podczas Wine & Food Open Day
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Reprezentacja Polski juniorów na Kulinarnych Igrzyskach Olimpijskich w Erfurcie 2012 zaprezentowała swoje danie konkursowe podczas Wine & Food Open Day
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Po wakacyjnej przerwie kontynuowany jest program edukacyjny dla uczniów regionalnych szkół gastronomicznych „Dzień z Podravką”
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Jedyna w Polsce publiczność drugiej edycji festiwalu Open Wine & Food Day miała okazję zobaczenia jak oprawia się 100 kilogramowego tuńczyka błękitnopłetwego.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Wyróżnienie dla największego znawcy wina zdobył Andrzej Strzelczyk, pokonując rywali w arcytrudnych konkurencjach.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Suwalszczyznę odwiedzili najlepsi szefowie kuchni świata. Jak zlot kulinarnych gwiazd pomoże naszej kuchni?
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Już po raz dziesiąty miłośnicy pierogów obchodzą swoje święto. W piątek można głosować. 19 sierpnia zostaną ogłoszone wyniki konkursu.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Kochaj, baw się i tańcz! Noc Kupały 21 czerwca to noc ku czci wody, ognia, księżyca i słońca! Skąd się wzięła ta tradycja i jak spędzić Noc Kupały i Noc Świętojańską 2012?
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286II warsztaty drugiej edycji odbyły się 30 maja w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. Ignacego Jana Paderewskiego w Ciężkowicach.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Norweska Para Królewska uświetniła finał konkursu dla polskich uczniów szkół gastronomicznych.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286„Dzień z Podravką” edycja druga