

Z jakim daniem Polacy jadą na olimpiadę?
Reprezentacja Polski juniorów na Kulinarnych Igrzyskach Olimpijskich w Erfurcie 2012 zaprezentowała swoje danie konkursowe podczas Wine & Food Open Day
Reprezentacja Polski juniorów na Kulinarnych Igrzyskach Olimpijskich w Erfurcie 2012 zaprezentowała swoje danie konkursowe podczas Wine & Food Open Day
Po wakacyjnej przerwie kontynuowany jest program edukacyjny dla uczniów regionalnych szkół gastronomicznych „Dzień z Podravką”
Jedyna w Polsce publiczność drugiej edycji festiwalu Open Wine & Food Day miała okazję zobaczenia jak oprawia się 100 kilogramowego tuńczyka błękitnopłetwego.
Wyróżnienie dla największego znawcy wina zdobył Andrzej Strzelczyk, pokonując rywali w arcytrudnych konkurencjach.
Suwalszczyznę odwiedzili najlepsi szefowie kuchni świata. Jak zlot kulinarnych gwiazd pomoże naszej kuchni?
Już po raz dziesiąty miłośnicy pierogów obchodzą swoje święto. W piątek można głosować. 19 sierpnia zostaną ogłoszone wyniki konkursu.
Kochaj, baw się i tańcz! Noc Kupały 21 czerwca to noc ku czci wody, ognia, księżyca i słońca! Skąd się wzięła ta tradycja i jak spędzić Noc Kupały i Noc Świętojańską 2012?
II warsztaty drugiej edycji odbyły się 30 maja w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. Ignacego Jana Paderewskiego w Ciężkowicach.
Norweska Para Królewska uświetniła finał konkursu dla polskich uczniów szkół gastronomicznych.
„Dzień z Podravką” edycja druga