Asus
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 306, Artykułów: 40Smaczne udka
Jak łatwo sprawić by udka były smaczne i chrupiące
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Asus
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 306, Artykułów: 40Jak łatwo sprawić by udka były smaczne i chrupiące
Asus
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 306, Artykułów: 40Rada jak masz starszy drób
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Aby pieczywo było dłużej świeże
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Jak sprawdzić czy mamy do czynienia ze świeżym jajem
muffinki
| Szef Kuchni | Przepisów: 49, Artykułów: 6Przepis na pyszny biszkopt to często ściśle skrywana tajemnica dobrej gosposi.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Jak zetrzeć aby nie cierpieć
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Jak podgrzać mięso nie zwiększając jego kaloryczności
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Doskonały dodatek do wszelkich dań.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 7298 listopada świętujemy Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania.
kajol695
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 54, Artykułów: 11Co zrobić aby smażona ryba była jeszcze smaczniejsza ?