

Rodzaje kiełków
Oto przegląd różnego rodzaju kiełków - brokuła, fasoli, kapusty, rzodkiewki czy lucerny.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Oto przegląd różnego rodzaju kiełków - brokuła, fasoli, kapusty, rzodkiewki czy lucerny.
Polecam, do czego dodać jakie kiełki. Smacznie i zdrowo!
Zawierają mniej tłuszczów.
Czy od ziemniaków i makaronu tyjemy?
Wieczne dylematy każdego konsumenta.
Czy znamy rodzaje kasz? Ja tak!
Zostały Ci placki ziemniaczane z obiadu i są już zimne, nie tak smaczne jak świeże i nie chrupiące.
Został ci chleb który już nie nadaje się na kanapki i nie wiesz co z nim zrobić? Przygotuj smaczną kolację!
Dlaczego ten brokuł stracił swoją zieleń? Odpowiedź jest prosta - nie przykrywaj go gdy go gotujesz.
Sposób na chrupiącą skórkę kurczaka.