cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Jak zrobić dobrą jajecznicę?
Żeby zrobić jajecznicę która będzie rzeczywiście smaczna nie wystarczą jajka i patelnia - zobacz co warto dodać
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Żeby zrobić jajecznicę która będzie rzeczywiście smaczna nie wystarczą jajka i patelnia - zobacz co warto dodać
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Cukinię nadziewaną i dwie surówki z kapusty poleca weganka Katarzyna Biernacka
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Kotlety sojowe w sosie curry z mleka kokosowego z ryżem i surówką poleca weganka Katarzyna Biernacka.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Przepis na zupę dyniową Katii Roman - Trzaski, właścicielki szkoły gotowania Little Chef
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Przepis z książki "Rodaku, czy ci nie żal" Barbary i Piotra Adamczewskich
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Przepis z książki "Rodaku, czy ci nie żal" Barbary Adamczewskiej i Piotra Adamczewskiego
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Schab ze śliwkami poleca Barbara Adamczewska, redaktorka książek kucharskich
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Oficjalny regulamin konkursu "Świat mody za kody!"
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Jajko jajku nierówne... i wcale nie chodzi o to czym jajo kurze różni się od przepiórczego - zobacz jak dokonać właściwego wyboru podczas zakupów
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Nawet jeśli nie przepadamy za fast foodami każdy wie czym jest hot dog. Nie uwierzysz jak długą ma tradycję!