kasiunia.1981
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 104, Artykułów: 9Szałwia - nie tylko lekarstwo
Szałwia uprawiana jest w Polsce od kilkuset lat.Jest rośliną leczniczą,przyprawową i ozdobną.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
kasiunia.1981
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 104, Artykułów: 9Szałwia uprawiana jest w Polsce od kilkuset lat.Jest rośliną leczniczą,przyprawową i ozdobną.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172najsmaczniejsze i zdrowe owoce wiosenne
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172porady na temat szparagów w kuchni
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Rabarbar - doskonały dodatek do ciasta i kompotu
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Płyn znaleziony w starożytnym naczyniu odkopanym w prowincji Shaanxi w Chinach jest z dużym prawdopodobieństwem najstarszym winem w ich historii, ma bowiem aż około 3000 lat!
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172doskonałe porady na temat smażenia galaretek owocowych
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Dla wszystkich miłośników kuchni Dalekiego Wschodu i sztuk walkli – pałeczki, które mogą posłużyć do obrony!
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Metoda na przypalony tłuszcz.
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Kotlety mielone zwarte i zbite.
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Jak pozbyć się nieprzyjemnego zapachu podczas gotowania?