ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Wilogoć w solniczce
Co zrobić aby uniknąć zbrylania się soli w solniczkach?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co zrobić aby uniknąć zbrylania się soli w solniczkach?
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co zrobić aby usunąć nieestetyczne plamy na rękach po obieraniu ziemniaków, marchwi etc.?
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co zrobić aby uniknąć irytującej sytuacji rozgryzania ziela angielskiego podczas posiłku?
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Jak sprawić aby po przekrojeniu gotowane jajko było symetryczne?
kasiunia.1981
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 104, Artykułów: 9Wszystkie odmiany papryki możemy mrozić i jeść potem całą zimę, dodając ją do sałatek i nie tylko.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172cukinia - doskonałe warzywo, pochodzenie i wykorzystanie w kuchni
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Zaleta spożywania chrzanu.
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62zabiegi przed gotowaniem kalafiora
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62sposób na soczyste grillowane mięso.
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62proste zasady przygotowania ciasta drożdżowego.