rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Gotowanie kaszy jaglanej
Nie takie trudne, warto jednak wiedzieć kilka rzeczy.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Nie takie trudne, warto jednak wiedzieć kilka rzeczy.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Proste porady dotyczące ciasta kruchego.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Kilka ciekawych porad dotyczących gotowania jarzyn.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Proste rozwiązanie na za pikantny sos.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Prosty sposób na ładne kawałki ryby.
julita18
| Kuchcik | Przepisów: 1, Artykułów: 1Aby po zakrapianej imprezie nasz stół nie był pokryty białymi plamami.
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Czas na własne konfitury - niezastąpione przy domowych wypiekach kilka wskazówek jak je przyrządzić i przechować
zewa
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2423, Artykułów: 131Zapewne w wielu domach gotując na obiad ryż zostanie nam go trochę. I wówczas mamy dylemat co z nim zrobić. Ja mam na to radę.
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Czas na konfitury - porada aby były niescukrzone
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Jak ser mozzarella pokroić w równe, ładne plastry?