Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Konkurs SIEMENS rozstrzygnięty!
Dziś ogłaszamy werdykt jury.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Dziś ogłaszamy werdykt jury.
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55zdarza się, że mięso smażone na patelni w środku się nie przesmaży można temu zaradzić
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Norweska Para Królewska uświetniła finał konkursu dla polskich uczniów szkół gastronomicznych.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Naukowcy udowodnili związek między oglądaniem zdjęć pysznych potraw i poprawą smaku.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Już piąta edycja imprezy odbędzie się w pierwszą czerwcową sobotę.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Kilka ważnych rad odnośnie marynowania.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Jak i gdzie przechowywać pieczywo.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Jak długo i gdzie przechowywać jaja?
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Jak długo i gdzie przechowywać przetwory mleczne.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Super profesjonalnych 15 porad na temat przyrządzania sałatek od szefa kuchni KNORR Piotra Murawskiego.