jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Indyk - jak go pokroić
indyk- jak pokroić i ułożyć na półmisku, by było elegancko
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172indyk- jak pokroić i ułożyć na półmisku, by było elegancko
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172doskonałe porady na temat udanego ciasta
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172dobre rady na temat przyrządzania śledzi
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Fajna maseczka dla kobiet dojrzałych :D
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Maseczka mocno nawilżająca i odżywcza :D
ajo
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 353, Artykułów: 42Kilka cennych wskazówek co zrobić, by kuchnia była czysta i bezpieczna, nie tylko na wiosnę
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Aloes i sok z aloesu odmładza
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Kiełki to uniwersalny sposób na obfitą porcję witamin i mikroelementów, których na przedwiośniu nigdy za wiele.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172rzepa- doskonałe warzywo na każdą porę roku
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172masło, oliwa, margaryna, smalec - tłuszcze, które mogą w nadmiarze szkodzić