domix
| Starszy Kucharz | Przepisów: 5, Artykułów: 20Jak udekorować stół wielkanocny?
Aby nasz stół wielkanocny wyglądał zachwycająco, nie koniecznie musi ucierpieć na tym nasz portfel, wystarczy jedynie odrobina fantazji.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
domix
| Starszy Kucharz | Przepisów: 5, Artykułów: 20Aby nasz stół wielkanocny wyglądał zachwycająco, nie koniecznie musi ucierpieć na tym nasz portfel, wystarczy jedynie odrobina fantazji.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172doskonałe porady na temat naleśników i różne rodzaje naleśników
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172witaminy - jakich produktach występują
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172doskonałe porady na temat ryb
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172figi, rodzynki, migdały, daktyle - bakalie nie tylko na święta
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Pomysły na wykorzystanie gotowanego mięsa.
karolcia_zip
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 255, Artykułów: 5Jak krok po kroku czyścić, patroszyć i dzielić na dzwonka świeżą rybę? To wcale nie takie trudne.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Jak poradzić sobie z kryzysem? Grecy postawili na sprzedaż bezpośrednią.
jaNina
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1175, Artykułów: 39Tłuszcz z kaczki lub gęsi świetnym produktem w kuchni.
niska1
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 102, Artykułów: 1drewniane meble czyścimy miękką szmatką zwilżoną piwem