jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Włoskie sery
gatunki włoskich serów - parmezan, mozzarella, mascarpone, gorgonzola
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172gatunki włoskich serów - parmezan, mozzarella, mascarpone, gorgonzola
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172popularne włoskie potrawy
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Porada na temat doprawiania szpinaku.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Proste sposoby na pozbawienie papryki ciężkostrawnej skórki.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Proste sposoby na "odchudzenie" ulubionych zup.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172zaletą przypraw warzywnych jest to, że obdarzone są walorami leczniczymi
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172sosy - rodzaje sosów i do czego używać
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172małże, głowonogi i skorupiaki - owoce morza
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172pomidor - co w sobie ma czerwona kula
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172owoce i warzywa z sadu i ogrodu