Basia140188
| Szef Kuchni | Przepisów: 23, Artykułów: 12Suflet - o czym warto pamiętać?
Jak zrobić dobry suflet, który nie opada?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Basia140188
| Szef Kuchni | Przepisów: 23, Artykułów: 12Jak zrobić dobry suflet, który nie opada?
LIDZIA
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 329, Artykułów: 14Tomato, tomate, pomodoro - czyli krótko o pomidorach.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Kilka słów o asafetydzie - przyprawie popularnej w Indiach.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Kiwano, czyli ogórek afrykański albo kolczasty to smakowe połączenie kiwi i banana. Jak je wykorzystać?
gosia.r
| Szef Kuchni | Przepisów: 4, Artykułów: 25W dniach 11-13 listopada na Zamku Kliczków odbędzie się I Festiwal Kulinarny Borów Dolnośląskich, święto regionalnego przyrządzania dziczyzny i grzybów.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Aby śledź solony nie był zbyt słony.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Chleb - lepiej w chlebaku czy w ściereczce?
gosia.r
| Szef Kuchni | Przepisów: 4, Artykułów: 2517 października ulice polskich miast zapełnią się warzywami strajkującymi przeciwko marnowaniu żywności w Polsce.
basia1410
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 2Kiszone ogórki domowej roboty na pewno każdy lubi...
Dawidek
| Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 3W tej poradzie dowiesz się, jak powinno przechowywać się chleb, żeby był na zdrowie.