

Ekspresowy makowiec na święta
Jeśli nie masz zbyt wiele czasu na przygotowanie świątecznych wypieków przygotuj je przy pomocy ciasteczek korzennych lub herbatników.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Jeśli nie masz zbyt wiele czasu na przygotowanie świątecznych wypieków przygotuj je przy pomocy ciasteczek korzennych lub herbatników.
Jak się pozbyć nieprzyjemnego zapachu z dłoni po krojeniu cebuli?
Kasze rozklejone rzadkie stosuje się do krupników oraz kleików.
Pieczeń świąteczna - chrupiąca i soczysta, z tymi radami przygotowania potrawy zabiera niewiele czasu.
Wielkim krokami zbliża się finał projektu Dzień z Podravką – przedostatnie warsztaty drugiej edycji odbyły się 19 listopada 2012 roku w Płocku.
Poznaj sposoby na chrupiącego i soczystego kurczaka z pieca. Zobacz jak faszerować kurczaka?
Sprawdź, co możesz zrobić z różnych jego części, a także jak sprawdzić czy kurczak jest świeży.
W niedzielę finał pierwszej polskiej edycji MasterChef, ale już zapowiedziano drugą edycję. Co czeka program w przyszłości?
Oficjalny regulamin konkursu pod nazwą - Ozdoby na Boże Narodzenie
Zachęcamy Was do tego, aby razem z dziećmi przygotować ozdoby na Boże Narodzenie z jadalnych produktów. Do wygrania 1 z 10 filtrów dzbankowych Dafi.