Homar i smaki dzieciństwa w MasterChef
Jeszcze żywy skorupiak i podróż w czasie do smaków dzieciństwa – to czekało wczoraj na uczestników. Czy jednak homar nie cierpiał?
Jeszcze żywy skorupiak i podróż w czasie do smaków dzieciństwa – to czekało wczoraj na uczestników. Czy jednak homar nie cierpiał?
Masz ochotę na pyszny deser? Kurt Scheller zdradza Kasi Cichopek-Hakiel przepis na ciasto orzechowe z czekoladą.
Co jest najważniejsze w fotografii kulinarnej? Przeczytajcie wywiad z ekspertem – fotografem Leszkiem Szurkowskim.
Dzisiaj w rubryce Bloger Tygodnia przepytujemy kulinarną parę - Beatę i Witka, autorów bloga Magazyn Kuchenny. Zapraszamy do lektury!
Przepis idealny na weekendowe eksperymenty – obce sobie na pierwszy rzut oka smaki łączą się w perfekcyjne danie. Spróbujcie koniecznie!
Jurorka Top Chef Ewa Wachowicz opowiada w wywiadzie o rodzinie, pracy, gotowaniu i wspinaczce wysokogórskiej.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Dusia, czyli Klaudia Sroczyńska, autorka bloga Dusiowa Kuchnia.
Dziś w cyklu "Słodkie piątki" zdradzam przepis na doskonałe, kruchutkie ciastka migdałowe.
Michel Moran - juror MasterChef i właściciel jednej z najlepszych w Polsce restauracji opowiada o pasji do gotowania, rodzinie i planach na przyszłość.
Robert Sowa zdradza przepis na nietuzinkową i bardzo aromatyczną sałatkę z bobu z szalotką i bekonem.