Na ostrzu noża - Grzegorz Łapanowski
Dowiedzcie się co Grzegorz Łapanowski przyrządziłby ze składników, które do tajemniczego pudełka włożyła mu Zewa.
Dowiedzcie się co Grzegorz Łapanowski przyrządziłby ze składników, które do tajemniczego pudełka włożyła mu Zewa.
Anna Wendzikowska opowiada, jak spędza Wielkanoc, co lubi robić w czasie wolnym oraz dlaczego w kuchni potrzebuje… dużego garnka.
Wczoraj odbył się finał australijskiej edycji Masterchef skierowanej do profesjonalistów. Czy taki program miałby szansę powstać w Polsce?
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia zapraszamy do przeczytania wywiadu z autorką bloga Inspirowane Smakiem.
Już jutro, 14 marca, ukazać się ma nowy przewodnik Michelin po najlepszych restauracjach Europy.
Swoimi przepisami na wyśmienitą herbatę zieloną i czarną dzieli się z nami Katarzyna Kochańska, właścicielka marki Herba Thea.
Wojciech Modest Amaro, jako pierwszy Polak został wyróżniony gwiazdką Michelin. Zapraszamy do przeczytania wywiadu z szefem kuchni, kiedy dopiero marzył o tym wyróżnieniu!
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Sylwia Ładyga, autorka bloga Ostra na Słodko.
Przepytujemy kucharza wrocławskiej restauracji Dinette. Spróbowalibyście jego sernika albo lodów z korzenia pietruszki?
Kulinarnym blogiem roku 2012 został blog Pauliny Wnuk FROM MOVIE TO THE KITCHEN.