

Kostki lodu
Kostki lodu spełniają funkcję chłodzącą, ale ważne żeby wyglądały jak kryształy a nie były matowe,jest na to sposób.
Zbiór pożytecznych porad kulinarnych na temat gotowania, pieczenia i smażenia. Poznaj właściwości warzyw, owoców, odkryj przepisy na pyszne potrawy i słodkie desery.
Kulinarne ABC poradzi m.in. jak wybrać owoce do przetworów, wyjaśni tajemnicę włoskiego Tiramisu, poleci przepisy na dania z sezonowymi owocami i warzywami.
Lubisz pierogi, ale martwisz się, że ciasto nie wychodzi Ci takie, jakie powinno być? Skorzystaj z naszych porad i przygotuj pyszne ciasto na pierogi do których latem dodasz owoce, a zimą kapustę, grzyby, mięso.
Topinambur, karczoch, jarmuż, wężymord – jeśli te nazwy nic Ci nie mówią, nie martw się. Kulinarne ABC zapozna Cię ze wszystkim nowościami w świecie kulinariów.
Kulinarne ABC ułatwi Twoja codzienną pracę w kuchni i będzie Twoim kompendium wiedzy o kulinariach.
Dowiesz się co zrobić z pozostałością wina po kolacji, jak sprawdzić świeżość proszku do pieczenia, jak rozbudować mięśnie dzięki diecie oraz jak to się dzieje, że potrafimy rozpoznać smaki.
Kulinarne ABC dostarczy Ci kulinarnych informacji od A do Z.
Kostki lodu spełniają funkcję chłodzącą, ale ważne żeby wyglądały jak kryształy a nie były matowe,jest na to sposób.
Kilka słów o tym jak powinna wyglądać dojrzała, smaczna jeżyna.
Na co zwrócić uwagę kupując buraki?
Porada na temat suszenia owoców.
Oto garść porad na temat pieczywa - jak przechowywać, jak kupować, ile może poleżeć.
Oto kilka przydatnych porad a propos ryżu, a zwłaszcza jego gotowania.
Jak powinno się gotować makaron?
Proszek do pieczenia dodany w odpowiednich czasie spowoduje, ze ciasto pięknie wyrośnie.
Chcesz kupować soczyste owoce ,przeczytaj poradę!
Odpowiednio przygotowany drób do pieczenia? Sekretem cytryna i piwo!