primavera
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 67, Artykułów: 50Przyjmujemy gości herbatą
Aby herbata smakowała, jej przygotowanie wymaga zachowania pewnych rygorów.
primavera
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 67, Artykułów: 50Aby herbata smakowała, jej przygotowanie wymaga zachowania pewnych rygorów.
primavera
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 67, Artykułów: 50Bardzo przydatne informacje i rady, na temat prawidłowego i wykwintnego podawania kawy.
gosiapiotrek23
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1030, Artykułów: 2Zasady stołowego savoir-vivre'u dość precyzyjnie określają, jak powinna być rozmieszczona zastawa stołowa.
mysza75
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 914, Artykułów: 77Miechunka pomidorowa, zwana jest "skórzasta" od kielicha, który otacza owoce. Owoce można spożywać na surowo, choć w takiej postaci nie mają wielkich walorów.
primavera
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 67, Artykułów: 50To my, rodzice odpowiadamy za jedzenie naszych dzieci, za ich rozwój fizyczny i psychiczny. Dlatego zwróćmy większą uwagę na znaczenie prawidłowego żywienia naszych milusińskich.
gosia47-47
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 849, Artykułów: 221Musli jadłam kilka razy w życiu. I powiem szczerze: było pyszne, a do tego bardzo sycące. Dodatkowo daje wiele energii na kolejne godziny.
kapitan_barbarossa
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 7Czyli proste rady jak kupować, przechowywać i używać żywności tak, aby nie musieć jej później wyrzucać
primavera
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 67, Artykułów: 50Za każdym razem zastanawiasz się, czy wszystko "leży jak należy"? Odpowiednie ułożenie sztućców spędza Ci sen z powiek? Najwyższa pora z tym skończyć. Dowiedz się, na co należy zwracać szczególną uwagę przy nakrywaniu stołu.
meg-air
| Złoty Ekspert | Przepisów: 19, Artykułów: 131Żywienie niemowląt i małych dzieci to nie lada wyzwanie. Co zatem podawać, by zminimalizować ryzyko wystąpienia nieprzyjemnych dolegliwości?
meg-air
| Złoty Ekspert | Przepisów: 19, Artykułów: 131Zioła to jeden z najbardziej aromatycznych dodatków do potraw. Nie wszystkie sposoby utrwalania żywności zachowają ich walory smakowe i zapachowe. Dowiedz się, jak uniknąć sytuacji w której stwierdzisz, że Twoje zioła nie mają smaku lub zapachu.