rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Jak rozpuścić czekoladę?
Podpowiadam 3 proste sposoby na stopienie i rozpuszczenie czekolady!
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Podpowiadam 3 proste sposoby na stopienie i rozpuszczenie czekolady!
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Granat, ten wybuchowy owoc można znaleźć w wielu jesienno-zimowych przepisach. Jak jednak uzyskać rubinowe nasiona z kształtnego owocu?
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Porada co zrobić ze startymi skórkami cytrusów.
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Czasem mamy ochotę na mleczną pianę – jak ją zrobić na przykład do kawy bez specjalnych urządzeń?
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Jak dobrze użyć skórki z cytrusów, pomarańczy, cytryny?
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Pieczywo z powodzeniem możemy mrozić, trzeba tylko znać kilka zasad.
Halny
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 18Wybierz dobrego arbuza, ale nie poprzez ostukiwanie!
melisa1993
| Szef Kuchni | Przepisów: 28, Artykułów: 13kilka słów o tym jak przechowywać masło domowej roboty
Halny
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 18Stosunkowo prosty sposób na drogie w naszym kraju awokado.
Halny
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 18Łatwiej się ja sieka bez twardej części. Jak usunąć głąb?