goyaczek
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 54, Artykułów: 4Odświeżamy zapach w lodówce
Niektóre produkty pozostawiają nam w lodówce niemiłą woń, która utrzymuje się dość długo, są jednak na to domowe sposoby.
goyaczek
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 54, Artykułów: 4Niektóre produkty pozostawiają nam w lodówce niemiłą woń, która utrzymuje się dość długo, są jednak na to domowe sposoby.
MysiaZuzia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 218, Artykułów: 13Jeśli zostanie nam ciasta na pierogi najlepiej je zamrozić - zaoszczędzimy sobie pracy następnym razem.
MysiaZuzia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 218, Artykułów: 13Podczas sezonu grillowego warto być zawsze przygotowanym na niespodziewaną propozycję ucztowania na wolnym powietrzu.
MysiaZuzia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 218, Artykułów: 13Resztkę świeżego pieczywa najlepiej przechować w zamrażarce.
MysiaZuzia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 218, Artykułów: 13Często zostaje nam końcówka wina, której nie mamy ochyty już dopijać. Może nam ona jeszcze posłużyć.
Alex_M
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1760, Artykułów: 12Czy zdarza Wam się wyrzucać zeschniętą cytrynę po wykorzystaniu do potrawy tylko łyżki soku?
szczebiotka82
| Starszy Kucharz | Przepisów: 15, Artykułów: 3Jak przechować potrawy korzenne?w bardzo łatwy sposób :)
ANETTE
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 86, Artykułów: 1Proste porady które przydadzą się każdej gospodyni, która chce gotować zdrowo i oszczędnie.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Na czas rozmrażania wpływa m.in.: wielkość porcji, rodzaj i grubość naczynia, temperatura rozmrażania. Zobacz jak prawidłowo rozmrozić potrawy.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Potrawy przeznaczone do mrożenia trzeba najpierw odpowiednio przygotować, czyli ugotować, udusić lub upiec.