mona3
| Szef Kuchni | Przepisów: 70, Artykułów: 23ryba pieczona w folii
dobry sposób na soczysta rybę
mona3
| Szef Kuchni | Przepisów: 70, Artykułów: 23dobry sposób na soczysta rybę
jola1988
| Szef Kuchni | Przepisów: 68, Artykułów: 11Co zrobić, by kalmary nie były twarde i ciągnące?
zuzi
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 174, Artykułów: 13Zanim ryba trafi do piekarnika
MADZIALENKA
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 48sprytny sposób na rybę w jednym kawałku :)
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Tranowy posmak ryb można łatwo zlikwidować trzymając przez 30 minut filety...
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Aby ryba była aromatyczna, gdy ją gotujesz, najpierw przyrządź wywar z włoszczyzny (bez kapusty), cebuli, ziół (lubczyku, kolendry, tymianku) ...
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Smażone ryby możesz zamarynować – dzięki temu dłużej je przechowasz.
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Jak poznać czy ryba jest świeża? Świeża ryba ma lśniącą skórę, przejrzyste , wypukłe oczy i różowe skrzela.
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Jak piec rybę w folii? Jeśli zamierzasz upiec rybę w folii aluminiowej, pamiętaj, że ...
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Podczas smażenia ryb wrzuć do oleju kawałki surowego ziemniaka – pochłonie zapach ryby...