

Nigiri, FutoMaki, Hosomaki - trend na sushi
Sushi to rarytas. Jego przygotowanie to misterna praca. Opowiada o tym kucharz Piotr Bartel.
Sushi to rarytas. Jego przygotowanie to misterna praca. Opowiada o tym kucharz Piotr Bartel.
Sprytne sposoby na wprowadzenie zdrowych żywieniowych nawyków na wiosnę opisuje Dorota Toczewska, pasjonatka zdrowego jedzenia i współwłaścicielka firmy Naturei.
Proste, szybkie rady dla wegetarian, którzy chcą schudnąć, poleca Dorota Toczewska, współwłaścicielka firmy Naturei.
Kuchnia staje się salonem. Na topie są różnego rodzaju żarty wzornicze, ale ciągle liczy się funkcjonalność - opowiada projektantka Natalia Kretowicz.
Wesoło i wiosennie, z rzeżuchą, żonkilami i mazurkami - jak dekorować dom na Wielkanoc podpowiada projektantka Natalia Kretowicz.
Kakao, czekolada, kawa - o tym, czym się różnią produkty z logo "Fair Trade" od standardowych opowiada Weronika Paszewska z grupy eFTe.
Elżbieta Żuk-Widmańska, polska przedstawicielka Instytutu Jiva Ayurveda z Faridabad w Indiach, przedstawia podstawowe założenia kuchni ajurwedyjskiej.
Walentynki tuż, tuż - przygotuj oryginalne afrodyzjaki dla ukochanej osoby z bardzo modną w tym roku żurawiną.
Nie wymaga specjalnych umiejętności, regeneruje i uspokaja organizm - Elżbieta Żuk-Widmańska, prowadząca warsztaty kuchni ajurwedyjskiej poleca staroindyjski sposób gotowania.
O zasadach ajurwedyjskiej kuchni indyjskiej mówi Elżbieta Żuk-Widmańska, polska przedstawicielka Instytutu Jiva Ayurveda z Faridabad w Indiach.