

Napoje energetyczne mylone z energetyzującymi
Dowiedz się jaka jest różnica między napojem energetycznym a energetyzującym oraz dlaczego nie należy ich mylić.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Dowiedz się jaka jest różnica między napojem energetycznym a energetyzującym oraz dlaczego nie należy ich mylić.
Rukola - smaczna i zdrowa będzie niezastąpionym składnikiem wiosennych sałatek i lekkich przekąsek. Przekonaj się do rukoli!
Kuchnia staje się salonem. Na topie są różnego rodzaju żarty wzornicze, ale ciągle liczy się funkcjonalność - opowiada projektantka Natalia Kretowicz.
Coś nowego w repertuarze tradycyjnych, świątecznych słodkości poleca projektantka Natalia Kretowicz.
Wesoło i wiosennie, z rzeżuchą, żonkilami i mazurkami - jak dekorować dom na Wielkanoc podpowiada projektantka Natalia Kretowicz.
Jak się okazuje problem skażonej żywności jest większy niż się wcześniej wydawało.
Otóż słabo. Ponad połowa panów waży więcej niż nakazuje wskaźnik BMI.
Dziś premiera książki 366 obiadów - reprintu z 1930 roku.
Szynka parmeńska to włoska surowa podsuszana szynka wieprzowa - zobacz do jakich potraw najlepiej pasuje.
Teraz na wiosnę potrzebujemy dużego zastrzyku energii.Takim zastrzykiem mogą być banany.