zuzi
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 174, Artykułów: 13Grzanki - jak robić grzanki
Kto jada grzanki ten jest piękny i gładki :-)
zuzi
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 174, Artykułów: 13Kto jada grzanki ten jest piękny i gładki :-)
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Nie wyrzucaj niedojedzonych resztek chleba czy bułki. Zrób z nich tartą bułkę.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Nie musisz wydawać fortuny na ulubione jogurty. Możesz zrobić je sama w domu.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Ich ugotowanie wymaga pewnej wprawy, ale takie jajka są mniej kaloryczne od sadzonych
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Makaron ugotowane al dente, czyli "na ząb" jest zdecydowanie mniej kaloryczny od tego rozgotowanego
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Jajka nie należą do zbyt trwałych produktów i przechowywane nieprawidłowo szybko mogą się popsuć
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Chcesz by jajko sadzone było lśniące, zwarto i pięknie się prezentowało na talerzu? Zobacz, jak to zrobić!
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Jedno nieświeże jajko może zepsuć cała potrawę. Lepiej jest więc upewnić się, że wszystkie jajka są świeże.
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Bliny bywają różne. Ta nazwa określa całą rodzinę placków; gryczanych, ziemniaczanych, drożdżowych
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Przygotowując omlet, możesz dodać do niego zimnej wody, w proporcji jedna łyżka wody na jedno jajko.