basia216
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 16Kiszony barszcz czerwony
Barszcz czerwony najlepszy jest jeśli sami sobie go przyrządzimy.
basia216
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 16Barszcz czerwony najlepszy jest jeśli sami sobie go przyrządzimy.
pierniczkowo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 53Rady na temat przechowywania białek.
zofia-jarema
| Starszy Kucharz | Przepisów: 3, Artykułów: 24Są produkty które trzeba w określonym, czasie zamrażać.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172ciasta surowe i pieczone, sosy różne rodzaje- zamrażanie
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172prawidłowe zamrażanie mięsa i ryb
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Jak mrozić surowe owoce i warzywa?
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Takie wykorzystanie sera, aby się nie zmarnował!
Halny
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 18Tofu ma tendencje do szybkiego psucia – jest jednak na to sposób. Zamroź je!
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Zdarza się, że kupimy za dużo pieczywa. Oto pociecha - można wydłużyć jego życie!
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Przyda się, bo nie każdy lubi ten sklepowy.