Faszerowana pierś kurczaka
Uniwersalny przepis, którego smak można dowolnie modyfikować. Pierś kurczaka natnij od dłuższej strony; do powstałej kieszonki włóż plaster ulubionego sera i dodaj kapary. Te w oleju z pieprzem marynowanym OLE! nadadzą mięsu wyjątkowego smaku. Pierś możesz usmażyć na patelni (wykorzystując aromatyczny olej z kaparów) lub zawiniętą w folię zapiec w piekarniku. Smacznego!
Pizza
Uwielbiana przez większość, choć od podstaw przyrządzają ją nieliczni. Pizza jest dobra na każdą okazję - obiad, kolacja, niezobowiązujące spotkanie ze znajomymi, wieczór przed tv lub prywatka. Niezależnie od wybranej wersji - mięsnej, rybnej lub wegetariańskiej - kapary sprawią, że będzie smakowała wyjątkowo.
Sałatka nicejska
Kapary idealnie sprawdzą się jako składnik popularnej sałatki nicejskiej - dodadzą jej charakteru, a jednocześnie doskonale komponują się z pozostałymi składnikami. Podana z chrupiącą bagietką smakuje doskonale!
fot. materiały prasowe
Uniwersalny przepis, którego smak można dowolnie modyfikować. Pierś kurczaka natnij od dłuższej strony; do powstałej kieszonki włóż plaster ulubionego sera i dodaj kapary. Te w oleju z pieprzem marynowanym OLE! nadadzą mięsu wyjątkowego smaku. Pierś możesz usmażyć na patelni (wykorzystując aromatyczny olej z kaparów) lub zawiniętą w folię zapiec w piekarniku. Smacznego!
Pizza
Uwielbiana przez większość, choć od podstaw przyrządzają ją nieliczni. Pizza jest dobra na każdą okazję - obiad, kolacja, niezobowiązujące spotkanie ze znajomymi, wieczór przed tv lub prywatka. Niezależnie od wybranej wersji - mięsnej, rybnej lub wegetariańskiej - kapary sprawią, że będzie smakowała wyjątkowo.
Sałatka nicejska
Kapary idealnie sprawdzą się jako składnik popularnej sałatki nicejskiej - dodadzą jej charakteru, a jednocześnie doskonale komponują się z pozostałymi składnikami. Podana z chrupiącą bagietką smakuje doskonale!
fot. materiały prasowe