Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Aby biszkopt był puszysty
Co zrobić, aby biszkopt się udał.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Co zrobić, aby biszkopt się udał.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172sztuka robienia faworków chrupkich i delikatnych
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Porady na doskonałe nadzienia do pączków.
Aneta2604
| Kucharz | Przepisów: 4, Artykułów: 4Pierwsza pomoc dla zbyt zrumienionego ciasta.
Aneta2604
| Kucharz | Przepisów: 4, Artykułów: 4Aby w owocowym cieście nie wyszedł ci zakalec.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Co zrobić, aby muffinki wyglądały atrakcyjnie? Prosta porada.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Jeden niezawodny trik w pieczeniu.
anula7001
| Starszy Kucharz | Przepisów: 23, Artykułów: 6Poznaj sekret pysznej szarlotki.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Tajemnica dobrej polewy do ciasta.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Gładki i smaczny sernik-super porada.