mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Dekorowanie ciast lukrem
Dekoracja ciasta lukrem- kilka porad.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Dekoracja ciasta lukrem- kilka porad.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Jak sprawić aby babka pieczona w keksówce pękła na środku?
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62proste zasady przygotowania ciasta drożdżowego.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Sposoby na spód ciasta bez konieczności pieczenia.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Jak uratować zważony krem?
agnieszkalider
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 786, Artykułów: 88Szybki spód ciasta zamiast pieczenia
agnieszkalider
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 786, Artykułów: 88Aby ciasto drożdżowe było puszyste i miało idealną konsystencję
mika3008
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 204, Artykułów: 3Aby ciasto drożdżowe było puszyste należy...
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Jak zrobić kolorowe wiórki do deserów?
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Środki zastępcze do wypieków.