Zupa cebulowa z serem gruyere
W ostatnich dniach pogoda nas nie rozpieszcza – warto się rozgrzać pyszną i aromatyczną zupą cebulową z serem i tymiankiem. Przepis autorstwa szefa kuchni Konrada Birka.
W ostatnich dniach pogoda nas nie rozpieszcza – warto się rozgrzać pyszną i aromatyczną zupą cebulową z serem i tymiankiem. Przepis autorstwa szefa kuchni Konrada Birka.
Zobacz film jak zrobić smaczne truskawkowo-serkowe ciasto na zimno. Idealne na upalne dni.
Zapraszam na smaczne, proste i delikatne ciasto na zimno w wiosennym kolorze. W cyklu słodkie piątki przygotowałam dla Was film, na którym zobaczycie jak krok po kroku robię ciasto potocznie zwane Shrek z ciekawym, chrupiącym spodem.
Dzisiaj w rubryce Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Sara Mazurkiewicz, autorka bloga Pieczarka Mysia.
Szef kuchni Konrad Birek poleca sycącą sałatkę z grillowanej piersi ze świeżym ogórkiem, papryką i jogurtowym sosem curry.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Gosia Kalemba-Drożdż, autorka bloga Trochę Inna Cukiernia.
Dzisiaj w rubryce Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Karolina, autorka bloga Sto Kolorów Kuchni.
Marcin Jabłoński zdradza swój przepis na delikatną rybę podaną z zieloną soczewicą i warzywami.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Ulla Pałka, znana jako Ulick autorka bloga Kuchnia na wzgórzu.
Sałatka jarzynowa z wędzoną makrelą, halibutem i śledziem to jeden z przepisów z książki Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler.