pierniczkowo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 53Sposób na dobrze ściętą galaretę
Kiedy galareta nie chce się ściąć, jest na to sposób.
pierniczkowo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 53Kiedy galareta nie chce się ściąć, jest na to sposób.
Halny
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 18Prosty sposób – użyj gumki recepturki!
Halny
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 18Jak po stanie ziarna poznać czy risotto jest już gotowe?
Halny
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 18Zwiń ją w... ręcznik kąpielowy!
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Wyglądają jakby były z gumy, ale są zrobione z miękkiego i sprężystego silikonu. Na ogół mają dekoracyjny kształt i cieszą oczy kolorem.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Wskazówki dotyczące pieczenia schabu i kurczaka.
basia216
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 16Barszcz czerwony najlepszy jest jeśli sami sobie go przyrządzimy.
pierniczkowo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 53Kilka rad na temat pieczenia makowca.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197By maluch zdrowo się rozwijał, jego dieta powinna być bogata w wartości odżywcze. Jakie produkty musi zatem zawierać?
pierniczkowo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 53Co nieco o wałkowaniu ciasta.