Chcesz wiedzieć co słychać i co dobrego można skosztować w kulinarnym świecie? Informujemy o aktualnościach i najświeższych wiadomościach ze świata kulinariów.

Recenzujemy programy, książki kulinarne. Podpowiadamy po jakie nowości w sklepach, na bazarkach warto sięgnąć. Sprawdzamy gdzie dobrze karmią „na mieście” nie tylko w Warszawie, Gdańsku czy Poznaniu.

Przeprowadzamy wywiady z blogerami kulinarnymi, którzy serwują pyszne dania i dzielą się z nami swoimi przepisami.

Z naszą pomocą dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Najświeższe informacje kulinarne, ciekawostki, przepisy z Polski i ze świata tylko u nas!
Bloger Tygodnia - Ekspansja Smaku
  • 1
cherry cherry | Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729
Bloger Tygodnia

Bloger Tygodnia - Ekspansja Smaku

Zapraszam na wywiad z Anią Grzeszczuk prowadzącą bloga Ekspansja Smaku. Dowiedz się, jakie nieoczywiste połączenia smakowe lubi blogerka i jak wygląda Jej lista zakupów!

Bloger Tygodnia - Marcepanowy Kącik
  • 3
cherry cherry | Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729
Bloger Tygodnia

Bloger Tygodnia - Marcepanowy Kącik

Małgosia Sowa udzieliła nam wywiadu, w którym zdradza, jakie danie zawsze poprawia Jej humor oraz co jest Jej kulinarnym mottem. Odwiedź bloga Marcepanowy Kącik i zainspiruj się!

Bloger Tygodnia - Strawberries from Poland
cherry cherry | Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729
Bloger Tygodnia

Bloger Tygodnia - Strawberries from Poland

Zapraszamy na wywiad z Anią Włodarczyk, prowadzącą bloga o nazwie Strawberries from Poland. Dowiedz się, jak znana blogerka spędza dzień i skąd wzięło się Jej zamiłowanie do kuchni przedwojennej.

Ziemniak - ta książka zasługuje na uznanie!
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Gotujmy.pl poleca

Ziemniak - ta książka zasługuje na uznanie!

Polecamy Ci książkę Ziemniak autorstwa Joanny Jakubiuk. Poznaj historię tego niedocenianego dziś warzywa, dowiedz się, z czym warto je łączyć i jakie są jego odmiany. Książka to także zbiór 60 sprawdzonych przepisów na dania z ziemniaków. Zobacz, dlaczego warto ją kupić!