Roladki schabowe ze szpinakiem

Roladki schabowe ze szpinakiem

Roladki schabowe ze szpinakiem przygotowywane są z rozbitego mięsa schabowego, które zwija się w ruloniki i przypina wykałaczkami. Roladki można smażyć, zapiec lub udusić. Do farszu, którego podstawę stanowi mrożony lub świeży szpinak, warto dodać ser feta, mozzarellę, serek topiony, ser żółty bądź suszone pomidory. Roladki serwuje się z ugotowanymi ziemniakami lub frytkami. Można przygotować również sos śmietanowy.

Znaleźliśmy 254 przepisów w kategorii Roladki schabowe

Roladki schabowe

Roladki schabowe

misia5 misia5
1

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Roladki schabowe

Roladki schabowe

Madija Madija

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Roladki ze schabu

Roladki ze schabu

Ania321 Ania321

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę: