jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Ciasto - aby się udało
doskonałe porady na temat udanego ciasta
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172doskonałe porady na temat udanego ciasta
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172rewelacyjne porady na temat przygotowywania ciast
angelusia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 85, Artykułów: 15Kilka informacji które przekazała mi babcia.
angelusia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 85, Artykułów: 15Kilka informacji o zagniataniu ciasta kruchego.
Weronka
| Szef Kuchni | Przepisów: 3, Artykułów: 28Czyli co zrobić, aby naleśniki były puszyste.
angelusia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 85, Artykułów: 15To co sprawia mi największy problem.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Smaczne , kruche ciasteczka czy wiesz jak powinnaś je przechowywać.
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Lukier wcale nie musi być biały. Zamiast wody do lukru możesz użyć soku z malin lub porzeczek (lukier będzie czerwony) ...
angelusia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 85, Artykułów: 15Odwieczny przedmiot sporu w kuchni mojej babci i mamy.
angelusia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 85, Artykułów: 15Nie trzeba już wyrzucać ciasta którego nie udało nam się zjeść.