lipka02
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 1186, Artykułów: 34Beza w kolorze
Aby warstwa bezowa pod kruszonką wyglądała świetnie.
lipka02
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 1186, Artykułów: 34Aby warstwa bezowa pod kruszonką wyglądała świetnie.
lipka02
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 1186, Artykułów: 34Jak rozpoznać czy nasze drożdże są świeże?
lipka02
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 1186, Artykułów: 34Jak upiec bardzo dobry marcepan.
kajol695
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 54, Artykułów: 11Co zrobić gdy ciasto nie wychodzi ??
lipka02
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 1186, Artykułów: 34Jaki powinien być ser aby nasz sernik się udał.
wazka2008
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 367, Artykułów: 16Biszkopt, biszkoptowi nierówny.
lipka02
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 1186, Artykułów: 34co zrobić by ciasto na pączki czy oponki było pulchne.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Często musisz upiec dwa biszkopty, a wystarczy upiec jeden i wiedzieć jak go przekroić.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Jabłonie uginają się pod ciężarem dojrzałych owoców, a w sklepach i na straganach nie problem dostać jabłka? Zrób szarlotkę! Oto wypróbowane przepisy na szarlotki i jabłeczniki.
aggnieszkaa
| Szef Kuchni | Przepisów: 24, Artykułów: 5Jak ratować zważoną masę, aby bez wstydu położyć ciasto na stole