aggnieszkaa
| Szef Kuchni | Przepisów: 24, Artykułów: 5Zastygnięta galaretka
Co zrobić, gdy galaretka jest zbyt gęsta, aby polać ją na ciasto.
aggnieszkaa
| Szef Kuchni | Przepisów: 24, Artykułów: 5Co zrobić, gdy galaretka jest zbyt gęsta, aby polać ją na ciasto.
aggnieszkaa
| Szef Kuchni | Przepisów: 24, Artykułów: 5Co zrobić, gdy w polewie wytrąca się cukier
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Pieczesz ciasto ze śliwkami przeczytaj poradę , aby ciasto się udało.
mikasia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 67, Artykułów: 2Udane muffinki- oznaki dobrego ciasta.
p.jola1
| Złoty Ekspert | Przepisów: 919, Artykułów: 9Trochę o śliwkach, układaniu ich na placku oraz przepisie na placek, który zawsze się udaje.
odon
| Szef Kuchni | Przepisów: 31, Artykułów: 4Na pewno każdemu z was przynajmniej raz się to zdarzyło,ale bez paniki jest na to rada..
p.jola1
| Złoty Ekspert | Przepisów: 919, Artykułów: 9Moje sposoby i patenty na idealne ciasto drożdżowe.
robertjankopp
| Starszy Kucharz | Przepisów: 30, Artykułów: 2Jakie błędy popełniamy, na co powinniśmy zwrócić uwagę w czasie pieczenia, czego nie należy robić. Jak ustrzec się zakalca - przeczytaj tutaj.
marietta
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 2157, Artykułów: 15Ciasto ptysiowe jest ciastem parzonym. Wyrasta ono silnie w czasie pieczenia, a wewnątrz niego tworzy się przestrzeń, którą nadziewa się kremem.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Tłusty Czwartek tuz tuż - przedstawiamy ciekawe przepisy na pączki, faworki, bliny...