85martita
| Szef Kuchni | Przepisów: 33, Artykułów: 8Kolor flaczków
Gotowane w ten sposób flaczki skuszą każdego, aby je spróbować!
Niektórzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa. O czym należy pamiętać przygotowując mięsne dania, co zrobić, aby mięso było soczyste i aromatyczne? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące mięs - ich przyrządzania, pieczenia, smażenia, grillowania.
Lubisz kotlety mielone, ale znudził Ci się już obecny przepis? Odkryj nowe pomysły na odmienione kotlety mielone.
Sprawdź dlaczego warto jeść drób, jakie przyprawy idealnie pasują do mięs oraz co nam mówi kolor flaczków.
Czym doprawić mięso gotowane na parze, aby nie było mdłe? Jak rozmrażać mięso, aby nie traciło swoich substancji odżywczych? Czym jest Foie gras i jak je przygotować? Służymy radą!
85martita
| Szef Kuchni | Przepisów: 33, Artykułów: 8Gotowane w ten sposób flaczki skuszą każdego, aby je spróbować!
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Panierki - ostre przyprawy, słodki miód i świeże warzywa sprawią, że mięso będzie kruche i smakowite.
pierniczkowo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 53Kiwi sprawi, że wołowina będzie rozpływać się w ustach.
basia216
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 16Boczek w plastrach - jak smażyć, żeby się nie zwinął?
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Łatwy sposób na uratowanie przesolonego mięsa.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Sposób na soczyste sznycle - drobiowe lub wieprzowe.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Świetna porada na temat poprawy koloru gotowanych flaków.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Doskonałe porady na temat przypraw i do jakich mięs je stosować.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Tłuściutka, rumiana z modrą kapustą otoczona pulchnymi pyzami, wielkopolski rarytas.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Doskonałe porady na kotlety mielone, by wyszły idealne.