Kolor flaczków
Gotowane w ten sposób flaczki skuszą każdego, aby je spróbować!
Niektórzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa. O czym należy pamiętać przygotowując mięsne dania, co zrobić, aby mięso było soczyste i aromatyczne? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące mięs - ich przyrządzania, pieczenia, smażenia, grillowania.
Lubisz kotlety mielone, ale znudził Ci się już obecny przepis? Odkryj nowe pomysły na odmienione kotlety mielone.
Sprawdź dlaczego warto jeść drób, jakie przyprawy idealnie pasują do mięs oraz co nam mówi kolor flaczków.
Czym doprawić mięso gotowane na parze, aby nie było mdłe? Jak rozmrażać mięso, aby nie traciło swoich substancji odżywczych? Czym jest Foie gras i jak je przygotować? Służymy radą!
Gotowane w ten sposób flaczki skuszą każdego, aby je spróbować!
Panierki - ostre przyprawy, słodki miód i świeże warzywa sprawią, że mięso będzie kruche i smakowite.
Kiwi sprawi, że wołowina będzie rozpływać się w ustach.
Boczek w plastrach - jak smażyć, żeby się nie zwinął?
Łatwy sposób na uratowanie przesolonego mięsa.
Sposób na soczyste sznycle - drobiowe lub wieprzowe.
Świetna porada na temat poprawy koloru gotowanych flaków.
Doskonałe porady na temat przypraw i do jakich mięs je stosować.
Tłuściutka, rumiana z modrą kapustą otoczona pulchnymi pyzami, wielkopolski rarytas.
Doskonałe porady na kotlety mielone, by wyszły idealne.