jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Kotlet schabowy idealny - jak zrobić
Jak zrobić perfekcyjny kotlet schabowy? Sprawdźcie!
Niektórzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa. O czym należy pamiętać przygotowując mięsne dania, co zrobić, aby mięso było soczyste i aromatyczne? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące mięs - ich przyrządzania, pieczenia, smażenia, grillowania.
Lubisz kotlety mielone, ale znudził Ci się już obecny przepis? Odkryj nowe pomysły na odmienione kotlety mielone.
Sprawdź dlaczego warto jeść drób, jakie przyprawy idealnie pasują do mięs oraz co nam mówi kolor flaczków.
Czym doprawić mięso gotowane na parze, aby nie było mdłe? Jak rozmrażać mięso, aby nie traciło swoich substancji odżywczych? Czym jest Foie gras i jak je przygotować? Służymy radą!
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Jak zrobić perfekcyjny kotlet schabowy? Sprawdźcie!
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Sposób na kruche mięso-porada.
Ewelina.
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 57, Artykułów: 6Bardzo lubię jak pieczone domowe mięsko nie jest suche
gosiek i edzia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 228, Artykułów: 23Aby mięso do pieczenia było soczyste i kruche polecam kilka sposobów.
k.stepak
| Kuchcik | Przepisów: 2, Artykułów: 1Chrupiąca panierka kotleta.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Doskonałe porady na temat gulaszu.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Sposób na soczysty i pyszny pieczony schab.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Dodatki do mięs- kilka prostych rad.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Czym doprawić mięso gotowane na parze?
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Gospodarne i praktyczne wykorzystanie resztek mięsa.