meg-air
| Złoty Ekspert | Przepisów: 19, Artykułów: 131Ryba marynowana w occie
Mówimy - marynowanie, myślimy - ocet. Chciałabym podzielić się z Wami pomysłem, w jaki sposób można przyrządzić smażoną rybę w formie konserwy. Zapraszam do lektury!
meg-air
| Złoty Ekspert | Przepisów: 19, Artykułów: 131Mówimy - marynowanie, myślimy - ocet. Chciałabym podzielić się z Wami pomysłem, w jaki sposób można przyrządzić smażoną rybę w formie konserwy. Zapraszam do lektury!
meg-air
| Złoty Ekspert | Przepisów: 19, Artykułów: 131Marynowanie to jeden z najstarszych sposobów konserwowania żywności. Korzystając z tej zapomnianej tradycji chciałabym podsunąć Wam pomysł na przygotowanie smacznej ryby!
85martita
| Szef Kuchni | Przepisów: 33, Artykułów: 8Pomysł moim zdaniem jest wart przetestowania - jak przechowywać ryby w lodówce?
MamCieKotku
| Starszy Kucharz | Przepisów: 24, Artykułów: 5Dzięki tej panierce ryba jest smaczna i chrupiąca.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Porada na temat smażenia ryb a także pozbycia się jej nieprzyjemnego zapachu z rąk.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Przyprawianie i przyrządzanie ryby-odpowiednia kolejność.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Prosty sposób na ładne kawałki ryby.
agnieszkalider
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 786, Artykułów: 88Aby śledzie były smaczne, delikatniejsze i aby pozbyć się zapachu
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Jak sprawić, by skórka z ryby była smaczna i chrupiąca?
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Proste i skuteczne sposoby na pozbycie się zapachu ryby