Ryba marynowana w occie
Mówimy - marynowanie, myślimy - ocet. Chciałabym podzielić się z Wami pomysłem, w jaki sposób można przyrządzić smażoną rybę w formie konserwy. Zapraszam do lektury!
Mówimy - marynowanie, myślimy - ocet. Chciałabym podzielić się z Wami pomysłem, w jaki sposób można przyrządzić smażoną rybę w formie konserwy. Zapraszam do lektury!
Marynowanie to jeden z najstarszych sposobów konserwowania żywności. Korzystając z tej zapomnianej tradycji chciałabym podsunąć Wam pomysł na przygotowanie smacznej ryby!
Pomysł moim zdaniem jest wart przetestowania - jak przechowywać ryby w lodówce?
Dzięki tej panierce ryba jest smaczna i chrupiąca.
Porada na temat smażenia ryb a także pozbycia się jej nieprzyjemnego zapachu z rąk.
Przyprawianie i przyrządzanie ryby-odpowiednia kolejność.
Prosty sposób na ładne kawałki ryby.
Aby śledzie były smaczne, delikatniejsze i aby pozbyć się zapachu
Jak sprawić, by skórka z ryby była smaczna i chrupiąca?
Proste i skuteczne sposoby na pozbycie się zapachu ryby