mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Jak należy przechowywać świeżą wołowinę?
Porada na temat przechowywania wołowiny.
Niektórzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa. O czym należy pamiętać przygotowując mięsne dania, co zrobić, aby mięso było soczyste i aromatyczne? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące mięs - ich przyrządzania, pieczenia, smażenia, grillowania.
Lubisz kotlety mielone, ale znudził Ci się już obecny przepis? Odkryj nowe pomysły na odmienione kotlety mielone.
Sprawdź dlaczego warto jeść drób, jakie przyprawy idealnie pasują do mięs oraz co nam mówi kolor flaczków.
Czym doprawić mięso gotowane na parze, aby nie było mdłe? Jak rozmrażać mięso, aby nie traciło swoich substancji odżywczych? Czym jest Foie gras i jak je przygotować? Służymy radą!
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Porada na temat przechowywania wołowiny.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Porada na temat rozbijania mięsa.
Weronka
| Szef Kuchni | Przepisów: 3, Artykułów: 28Co zrobić, żeby wątróbka nie była twarda czy wręcz żylasta?
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Co dodać między innymi do wieprzowiny czy wołowiny.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Smaczna i zdrowa wątróbka.
Wiola19
| Starszy Kucharz | Przepisów: 3, Artykułów: 13Opowiem jak sprawić by kurczak pieczony w piekarniku posiadał chrupiącą skórkę, ale nie był suchy.
eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22Sposób jest naprawdę bardzo dobry i zdrowy.
eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22Najważniejsze jest tu, że pozbywamy się zbędnego dodatkowego tłuszczu.
eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22Bez obaw ja tak robię i wszystko jest OK.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Smakowite mięso po rozmrożeniu.