mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Oryginalna marynata zmiękczająca do mięsa
Marynata do mięsa- oryginalny pomysł.
Niektórzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa. O czym należy pamiętać przygotowując mięsne dania, co zrobić, aby mięso było soczyste i aromatyczne? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące mięs - ich przyrządzania, pieczenia, smażenia, grillowania.
Lubisz kotlety mielone, ale znudził Ci się już obecny przepis? Odkryj nowe pomysły na odmienione kotlety mielone.
Sprawdź dlaczego warto jeść drób, jakie przyprawy idealnie pasują do mięs oraz co nam mówi kolor flaczków.
Czym doprawić mięso gotowane na parze, aby nie było mdłe? Jak rozmrażać mięso, aby nie traciło swoich substancji odżywczych? Czym jest Foie gras i jak je przygotować? Służymy radą!
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Marynata do mięsa- oryginalny pomysł.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Jak sparawić, aby mięso było smaczniejsze.
agnieszkalider
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 786, Artykułów: 88Aby nie tracić substancji odżywczych z mięsa
zbysiowa
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 725, Artykułów: 8Lubię jak kurczak z rożna ma chrupiącą skórkę i jest dopieczony w środku!
melisa1993
| Szef Kuchni | Przepisów: 28, Artykułów: 13nie wiesz jak zaskoczyc domowników? chcesz jakos urozmaicić niedzielny obiad?
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Jak prawidłowo gotować wieprzowinę
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55zdarza się, że mięso smażone na patelni w środku się nie przesmaży można temu zaradzić
basia216
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 16Ile powinniśmy gotować poszczególne rodzaje drobiu.
basia216
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 16Nadzienia jakie stosujemy do poszczególnych sztuk drobiu.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Co zrobić, aby piersi kurczaka były smaczne?