glogowscy.nl
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 104, Artykułów: 9Golonka - męski przysmak
Golonka to część zadniej nogi wieprzowej, ulubione danie wielu mężczyzn - szczególnie na Śląsku
Niektórzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa. O czym należy pamiętać przygotowując mięsne dania, co zrobić, aby mięso było soczyste i aromatyczne? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące mięs - ich przyrządzania, pieczenia, smażenia, grillowania.
Lubisz kotlety mielone, ale znudził Ci się już obecny przepis? Odkryj nowe pomysły na odmienione kotlety mielone.
Sprawdź dlaczego warto jeść drób, jakie przyprawy idealnie pasują do mięs oraz co nam mówi kolor flaczków.
Czym doprawić mięso gotowane na parze, aby nie było mdłe? Jak rozmrażać mięso, aby nie traciło swoich substancji odżywczych? Czym jest Foie gras i jak je przygotować? Służymy radą!
glogowscy.nl
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 104, Artykułów: 9Golonka to część zadniej nogi wieprzowej, ulubione danie wielu mężczyzn - szczególnie na Śląsku
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Ten rodzaj potrawy lubi każdy. Obowiązkowo muszą być dobrze rozbite i doprawione.
Sheila
| Starszy Kucharz | Przepisów: 27, Artykułów: 1Panierka wcale nie musi być nudna,niezdrowa i tłusta!Wypróbuj innych,ciekawych i pysznych panierek do swoich kotletów i ryb...i jedz zdrowo!
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Prawie każdy lubi mielone, ale nie zawsze musi to być nudne danie. Można je bardzo łatwo nieco pozmieniać.
bogda46
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 158, Artykułów: 19jedząc niektóre produkty możemy ustrzec się przed rakiem piersi .
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Niebezpieczeństwo jedzenia nieświeżego lub złej jakości drobiu (szczególnie pochodzącego z importu np. z Chin) jest bardzo poważne.
Rose23
| Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 7Autor: Beata Jasina Zwieńczeniem wielu dań jest odpowiednio dobrany sos. Warto zapoznać się z przepisami na te najbardziej pasujące do wielkanocnych potraw.
Rose23
| Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 7Autor: Beata Jasina Nie ma to jak pasztet domowej roboty.
rozanka
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 293, Artykułów: 3Dzięki diecie doktora Dukana zakochałam się w soi:)
Pyza
| Złoty Ekspert | Przepisów: 988, Artykułów: 74pieczony, faszerowany drób to pyszne danie...